En evig ”kursare” är jag och nyfikenhet är en av mina drivkrafter, den har gjort att jag ständigt förkovrat mig. Min egen resa i lärande och nya insikter har tagit mig från en vilsen och prestationstyrd person till den jag är idag och nu arbetar jag sedan 2017 som egen företagare med det jag verkligen brinner för. Min passion är att bidra och göra skillnad för andra. Det är här jag hör hemma.
Jag bor i vackra Roslagen där själen min får ro, bland allt det vackra i naturen som speglar mig med brusande hav och stilla svajande trädkronor där solen värmer gott. Jag är gift med Janne och nu när våra barn är utflugna med egna barn har vi vår lilla familj med våra labradorer Stella och Zack.  

Det är ingen hemlighet att stress är ett stort problem i vårt moderna samhälle. Mitt mål är att hjälpa människor att hantera sin stress och ångest och hitta sitt inre lugn.

Jag älskar att få dela med mig av all kunskap och erfarenhet jag besitter! Brinner speciellt för kvinnors välmående till att finna sina "pusselbitar" för att fullt ut kunna blomma ut till den de egentligen är och vill vara. Jag hjälper dig att hitta bättre balans i vardagen i din egen takt till ett mer meningsfullt och värdefullt liv.

Som Professionell coach/terapeut  håller jag gärna workshops, gruppcoachning och inspirerar till en mer meningsfull vardag. Fler online kurser kommer framöver.
Jag coachar dig enskilt och/eller i grupp. Är du nyfiken på hur jag kan hjälpa dig, ring! 070 66 09 761 eller skicka ett mail på info@granstromkommunikation.se så berättar jag mer.  

Inom psykosyntesen så utgår vi från det holistiska seendet alltså utifrån hela dig och var du just nu befinner dig i livet.
Vill du läsa mer om Psykosyntesen klicka in dig på länken. https://psykosyntesforeningen.se/om-psykosyntes/vad-ar-psykosyntes/

Mina fyra viktiga värdeord
Enkelhet – Att mötas med naturlig klarhet
Djup – Att beröra till insikter och nyfikenhet
Generositet – Att bidra gör skillnad
Öppenhet – Att vara närvarande och inlyssnande

VARMT VÄLKOMMEN, hoppas vi ses snart!
Suss Granström
070 66 09 761
info@granstromkommunikation.se
www.granstromkommunikation.se

Kurser och utbildningar
* Cert. Livscoach, Livscoachakademin
* Cert. Coach Självkänsla, Livscoachakademin
* Cert. EQ-i 2.0, Emotionell intelligens, Kandidata  
* Dipl. ACT coach, Humanova Utbildning AB  
* Dipl. chefsutbildning, Wenell  
* Dipl. UGL, grupp & ledarskap, FIRO K. Haninge
* Relationell mindfulness, Daniel Ek, Vänskapslabbet, 2 olika         kurstillfällen  

 Kurser och utbildningar
* Dipl. Org-konsult- och samtalsterapeut, Humanova , 3 år
* Berghs School of Communication  
* Värdegrundande självledarskap, Stiftelsen Ekskäret  
* Dipl. Mindfulness Instruktör, iLivEra  
* Cert. Yinyoga lärare, Magdalena Mecweld  
* Reiki Method of Natural Healing, steg 1 och 2, Baravara
* FaR (fysisk aktivitet på recept) Akademisk primärvårdscent.

"Vill passa på att belysa att vi snart har haft kontakt i ett år, och vill verkligen tacka för alla kloka råd och den fina vägledning jag fått hittills. Du har en förmåga att förstå mig och mina styrkor och svagheter och jag är väldigt glad och tacksam för alla våra samtal vi haft. Du har verkligen hjälpt mig att komma framåt i livet!"

Stina Itzel
Data & Analytics Consultant

"Jag kan varmt rekommendera Suss. Jag har fått många nya verktyg att jobba med mig själv. Suss kommer hela tiden med nya infallsvinklar och ställer frågor som gör att jag utmanar mig själv att tänka nytt. Jag är väldigt glad att jag tog chansen att vara med i Medlemsprogrammet."

Anna Strandberg

Ekonom

"Jag har vuxit mycket som människa på bara 1,5 år. Har gått från en negativ vilsen och mentalt ostabil själ till att vakna med mer självinsikt, självförtroende och livsglädje. Jag känner mig starkare och mer motiverad inför framtiden och mitt nya JAG."

Sandra Grann Wahlgren

VD Grannköket