Jag startade mitt första företag som driven 27 åring. Den första var en garnbutik (på den tiden då alla stickade), sen blev det försäljning till företag. Har sedan haft anställningar i många år med olika chefsbefattningar.

En evig ”kursare” är jag och min nyfikenhet är en av mina drivkrafter, den har gjort att jag ständigt förkovrat mig. Min egen resa i lärande och nya insikter har tagit mig från en vilsen och prestationstyrd person till den jag är idag och nu arbetar jag sedan 2017 som egen företagare med det jag verkligen brinner för. Min passion är att bidra och göra skillnad för andra. Det är här jag hör hemma.
Jag bor i vackra Roslagen där själen min får ro, bland allt det vackra i naturen som speglar mig med brusande hav och stilla svajande trädkronor där solen värmer gott. Jag är gift med Janne och nu när våra barn är utflugna med egna barn har vi vår lilla familj med vår Stella (labrador).  

"INRE FRAMGÅNG" är mitt medlemsprogram. Där älskar jag att få dela med mig av all kunskap och erfarenhet jag besitter! Jag brinner för kvinnors välmående och älskar att hjälpa andra att hitta sina pusselbitar för att fullt ut kunna blomma ut till den de egentligen är och vill vara. Inre framgång hjälper dig att hitta balans i vardagen, meningsfullhet, bättre självkänsla och livsglädje. Här tittar vi på ”skaven”, mod, rädslor, känslor och behov, livsglädje, och mycket annat i din egen takt till ett mer meningsfullt och värdefullt liv. Jag har konkreta verktyg som stöttar dig med hur du ska ta ditt nästa steg i den takt som passar dig bäst.  

Som Professionell coach/terapeut föreläser jag, håller workshops, gruppcoachning och inspirerar till en mer meningsfull vardag. Via webbkurser, retreats och medlemsprogrammet Inre framgång. Coachar dig enskilt och/eller i grupp.
Är du nyfiken på hur jag kan hjälpa dig, ring! 070 66 09 761 eller skicka ett mail på info@granstromkommunikation.se så berättar jag mer.  

Inom psykosyntesen så utgår vi från det holistiska seendet alltså utifrån hela dig och var du just nu befinner dig i livet.
Vill du läsa mer om Psykosyntesen klicka in dig på länken. https://psykosyntesforeningen.se/om-psykosyntes/vad-ar-psykosyntes/

Mina fyra viktiga värdeord
Enkelhet – Att mötas med naturlig klarhet
Djup – Att beröra till insikter och nyfikenhet
Generositet – Att bidra gör skillnad
Öppenhet – Att vara närvarande och inlyssnande

VARMT VÄLKOMMEN, hoppas vi ses snart!
Suss Granström
070 66 09 761
info@granstromkommunikation.se
www.granstromkommunikation.se

Kurser och utbildningar
* Cert. Livscoach, Livscoachakademin
* Cert. Coach Självkänsla, Livscoachakademin
* Cert. EQ-i 2.0, Emotionell intelligens, Kandidata  
* Dipl. ACT coach, Humanova Utbildning AB  
* Dipl. chefsutbildning, Wenell  
* Dipl. UGL, grupp & ledarskap, FIRO K. Haninge  

 Kurser och utbildningar
* Dipl. grupp- och samtalsterapeut, Humanova AB, 3 årig
* Berghs School of Communication  
* Värdegrundande självledarskap, Stiftelsen Ekskäret  
* Dipl. Mindfulness Instruktör, iLivEra  
* Cert. Yinyoga lärare, Magdalena Mecweld  
* Reiki Method of Natural Healing, steg 1 och 2, Baravara
* FaR (fysisk aktivitet på recept) Akademisk primärvårdscent.

💗 Den senaste kursen jag deltog i var i våras - Relationell mindfulness - Älskar att "kursa" 💗