INRE FRAMGÅNG - Medlemsprogram INRE FRAMGÅNG
Medlemsprogrammet är inte öppet ännu

INRE FRAMGÅNG

Nöjd inifrån, med bästa Medlemsprogrammet!

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!
Medlemsprogrammet INRE FRAMGÅNG
öppnar upp för nya medlemmar den 27 januari.
Välkommen att skriva upp dig på väntelistan!

"Suss har en hel verktygslåda att botanisera i. Med sitt varma engagemang och närvaro skapar Suss en stor trygghet i gruppen. Det är som att få ett kinderägg! Jag rekommenderar det varmaste!"  

Eva Gunnarsson
Specialpedagog

"En kurs som ger mer än bara självledarskap. Här växlas övningar, samtal, mindfulness och yoga. Kan varmt rekommenderas. Det ger dig en chans att utvecklas på flera dimensioner."

Eva Kasselring
Projektledare/kommunikatör varumärke, event & produktion RISE - Research Institutes of Sweden

"Jag upplever att Suss ser mig där jag är. Hon ställer rätt frågor, om än jobbiga frågor om vad som är viktigt för mig i mitt liv. Dessa samtal har varit omvälvande och har hjälpt mig att hitta mig själv och vad jag vill med mitt liv. Jag är så enormt glad att jag träffat Suss."

Annica Toverud
Sjuksköterska

 "Att ha Susann som coach är något av det bästa jag gjort. Med sin erfarenhet av ledarskap, sin förmåga att lyssna och sitt varma inbjudande sätt, i kombination med hennes skärpa, analytiska förmåga och många konkreta tips blev våra möten otroligt givande."

Rebecka Hörberg
Enhetschef, Arbetsmarknadsförvaltningen

Om du går det här programmet, vad händer då?

 Du börjar lyssna mer på dig själv, inifrån. Verkligen lyssnar. Du känner dig numera mer medveten och närvarande. Det har gjort dig mer ödmjuk mot dig själv och andra. Du får nya insikter om dig själv, som du tidigare kanske inte varit medveten om. Nu ser du dig själv som viktig i ditt liv. Du säger oftare JA till dig själv, börjar känna inre framgång trots att det kan kännas obehagligt ibland. Men det går bättre för varje gång du tränar på att ”stå kvar”.  
Du får varje månad verktyg som stöttar dig och du känner dig också tryggare med dig själv och andra. Du duger precis som du är. Du hittar tillbaka till din egen kärlek, kanske du tom har en känsla av förälskelse? Du känner dig tacksam för att du tar dina steg i din egen takt till inre framgång. Du mår bättre, kan säga nej utan att det känns obekvämt.

Du öppnar upp.  Livet är mer meningsfullt och värdefullt. Din egen inre framgång. 

 INRE FRAMGÅNG  - Du vill känna dig nöjd inifrån

Åren går med många måsten och borden och känslan av att inte vara tillräcklig dyker upp ibland. Du är framgångsrik på jobbet. Men önskar att du kunde känna att du duger bra som du är i alla lägen.
 
Men tiden går 
Eller rättare sagt, du vet inte hur du ska göra. Du önskar att du varje månad kunde bli guidad i din egen takt och ta nya steg varje månad så även du kan utvecklas till den du egentligen är och vill vara.
 
Nu kan du det! 
Bli medlem och få den vägledning du behöver varje månad. Medlemsprogrammet är för dig som vill bli mer av dig själv och få verktyg som utvecklar och stöttar. Medlemsprogrammet passar dig som vill utvecklas vidare tillsammans med en härlig grupp kvinnor som är på samma resa som du. 

Som medlem ger jag dig "nycklar" att skapa din väg till inre framgång!

Varje månad får du tillgång till mer material i medlemsportalen som hjälper dig att vara i din egen fas. Allt från inspiration, reflektionsövningar, vägledning, gruppcoaching, guidade meditationer, till diskussioner och möten i gruppen.

Du ska känna att du har tid, lust och mod att skapa din egen personliga resa. Du kommer vara en i gruppen av spännande och drivna kvinnor som också är redo för förändring. Transformation.

Jag kommer att använda all min erfarenhet och kunskap att på bästa sätt hjälpa dig på din resa. Det är min passion! Hjälpa andra må bättre, längre. Jag är så tacksam när jag kan göra skillnad. När jag börjar se en skymt av något som varit gömt en längre tid komma fram.
Att se människor ”blomma” och bli mer av sig själva och våga stå upp för det som är viktigt för dem. Det är fantastiskt! 

Det finns en mängd olika ämnen att botanisera kring i Medlemsprogrammet.
Nedan finner du ett antal spännande delkurser som vi fördjupar oss i. Allt i din egen takt.

Vem är den viktigaste personen i ditt liv?

Förhoppningsvis svarar du att det är du som är den viktigaste personen i ditt liv. Men väldigt många svarar att det är någon som står en nära.

Vi glömmer bort oss själva och ser inte att den du ska värdesätta högst är dig själv. Vissa kan tycka det låter egoistiskt, men för att fullt ut kunna finnas där för andra människor så måste det först gå via dig själv.

Frånvaron av kärlek till sig själv kan yttra sig på olika sätt. Kanske har du svårt att säga nej till andra och ja till dig själv, eller så kan du ha förväxlat ditt eget värde med dina prestationer. 
En sund självkänsla handlar om insikten av att man förtjänar det absolut bästa, och inte nöja sig med mindre. 

Suss Granström Granström

Välkommen att skapa din egen Inre framgång!

Min passion och det som driver mig, är mötet med dig. Att jag får göra skillnad, när du får insikt över vad som är viktigt för dig. Med all min kunskap och mina verktyg hjälper jag dig till din egen inre framgång. Till ett mer meningsfullt och värdefullt liv.  Så du kan bli den du egentligen är och vill vara. Bli ditt bästa JAG. 

Suss Granström


Vi öppnar upp för nya medlemmar den 27 januari!