VARMT VÄLKOMMEN!

Du som bestämt dig för bättre balans i vardagen.  

Nedan ser du en del av de ämnen som ingår i medlemskapet i INRE FRAMGÅNG.


Jag kan det varmaste rekommendera Suss och Inre framgång!  Suss har förutom en gedigen teoretisk bakgrund även enorm empati, närvaro och ett brinnande engagemang i det hon gör! Vilket avspeglar sig i kvalitén. Med Suss ledarskap har hon på ett magiskt sätt i tidigt skede skapat en trygg grupp där det finns utrymme för både skratt och tårar. Min egen inre resa är i ständig process och jag är så tacksam över att jag bestämde mig för att bli medlem i Inre framgång.

Eva Gunnarsson
Specialpedagog

"En kurs som ger mer än bara självledarskap. Här växlas övningar, samtal, mindfulness och yoga. Kan varmt rekommenderas. Det ger dig en chans att utvecklas på flera dimensioner."

Eva Kasselring
Projektledare/kommunikatör varumärke, event & produktion RISE - Research Institutes of Sweden

Jag kan varmt rekommendera Suss och hennes program Inre framgång. Jag har fått många nya verktyg att jobba med mig själv. Suss kommer hela tiden med nya infallsvinklar och ställer frågor som gör att jag utmanar mig själv att tänka nytt. Hon är väldigt närvarande och man märker att hon verkligen brinner för att hjälpa oss i gruppen att arbeta med personlig utveckling. Jag är väldigt glad att jag tog chansen att vara med i Medlemsprogrammet. Jag får träna min självkänsla, medveten närvaro, lära känna mig själv bättre, givande samtal i gruppen och mycket mer!

Anna Strandberg
Ekonom

 Jag har vuxit mycket som människa på bara 1,5 år. Har gått från en negativ vilsen och mentalt ostabil själ till att vakna med mer självinsikt, självförtroende och livsglädje. Jag känner mig starkare och mer motiverad inför framtiden och mitt nya JAG. Suss har en förmåga att lyssna in och lätt förstå vem man är och vad man känner. Hon är min personliga mentala coach, företagscoach och min psykolog på samma gång. En stor fördel med Suss är att hon är mångfacetterad. Jag får vägledning och rätt verktyg i det jag behöver i stunden med både mitt ledarskap och företagande likväl som min mentala hälsa och stresspåverkan. Allt jag behöver för att nå min egen inre framgång!

Sandra Grann Wahlgren
VD, Grannköket Catering


Spännande ämnen som ingår i ditt medlemskap och mer därtill...