VARMT VÄLKOMMEN!

 MEDLEMSPROGRAMMET - INRE FRAMGÅNG

Medlemsprogrammet Inre framgång är för kvinnor och passar perfekt för dig som har bestämt dig för att titta innåt. Titta lite närmare på det som "skavt" alltför länge. Och, den är perfekt för dig som är villig att öppna upp när det är det som krävs för att du ska se de hinder som legat i vägen tidigare.

Med Inre framgång erbjuder jag en väl fungerande och beprövad modell som ger dig verktyg och stöd och du får sammanhanget som du behöver så väl.


Jag kan det varmaste rekommendera Suss och Inre framgång!  Suss har förutom en gedigen teoretisk bakgrund även enorm empati, närvaro och ett brinnande engagemang i det hon gör! Vilket avspeglar sig i kvalitén. Med Suss ledarskap har hon på ett magiskt sätt i tidigt skede skapat en trygg grupp där det finns utrymme för både skratt och tårar. Min egen inre resa är i ständig process och jag är så tacksam över att jag bestämde mig för att bli medlem i Inre framgång.

Eva Gunnarsson
Specialpedagog

"En kurs som ger mer än bara självledarskap. Här växlas övningar, samtal, mindfulness och yoga. Kan varmt rekommenderas. Det ger dig en chans att utvecklas på flera dimensioner."

Eva Kasselring
Projektledare/kommunikatör varumärke, event & produktion RISE - Research Institutes of Sweden

Jag kan varmt rekommendera Suss och hennes program Inre framgång. Jag har fått många nya verktyg att jobba med mig själv. Suss kommer hela tiden med nya infallsvinklar och ställer frågor som gör att jag utmanar mig själv att tänka nytt. Hon är väldigt närvarande och man märker att hon verkligen brinner för att hjälpa oss i gruppen att arbeta med personlig utveckling. Jag är väldigt glad att jag tog chansen att vara med i Medlemsprogrammet. Jag får träna min självkänsla, medveten närvaro, lära känna mig själv bättre, givande samtal i gruppen och mycket mer!

Anna Strandberg
Ekonom

 Jag har vuxit mycket som människa på bara 1,5 år. Har gått från en negativ vilsen och mentalt ostabil själ till att vakna med mer självinsikt, självförtroende och livsglädje. Jag känner mig starkare och mer motiverad inför framtiden och mitt nya JAG. Suss har en förmåga att lyssna in och lätt förstå vem man är och vad man känner. Hon är min personliga mentala coach, företagscoach och min psykolog på samma gång. En stor fördel med Suss är att hon är mångfacetterad. Jag får vägledning och rätt verktyg i det jag behöver i stunden med både mitt ledarskap och företagande likväl som min mentala hälsa och stresspåverkan. Allt jag behöver för att nå min egen inre framgång!

Sandra Grann Wahlgren
VD, Grannköket Catering

IN MED MER LIVSGLÄDJE I LIVET!

När du blir en av medlemmarna, vad händer då? Du börjar lyssna mer på dig själv, inifrån. Verkligen lyssnar. Du känner dig numera mer medveten och närvarande. Det har gjort dig mer ödmjuk mot dig själv och andra. Du får nya insikter om dig själv, som du tidigare kanske inte varit medveten om. Nu ser du dig själv som viktig i ditt liv. Du säger oftare JA till dig själv, börjar känna inre framgång. Du duger precis som du är.

Du hittar tillbaka till din egen kärlek, kanske du tom har en känsla av förälskelse? Du känner dig tacksam för att du tar dina steg i din egen takt till inre framgång. Du mår bättre, kan säga nej utan att det känns obekvämt. Du öppnar upp. Livet är mer meningsfullt och värdefullt.

Personlig utveckling är inte vilket resultat jag åstadkommer, utan vilken människa den gör mig till.


Några exempel på ämnen som ingår i ditt
medlemskap, och mer därtill...